צילום בעזרת AI – לצלמים ועורכות וידאו

אודות הקורס

צילום בעזרת AI – לצלמים, עורכות וידאו, תסריטאים ואמניות

בקורס זה יחשפו הסטודנטים לחזית החדשנות שבה הבינה המלאכותית הופכת לחלק בלתי נפרד מתהליך עבודתם של אנשי קריאטיב בכלל, וצלמים, תסריטאים, עורכי וידאו, במאים ואמנים בפרט. ככל שהטכנולוגיה ממשיכה להתקדם, כך גדלה השפעתה על שיטות העבודה בתחום ומעמיקה הדרישה לשילוב יצירתיות אנושית עם יכולות הבינה המלאכותית.

עם הנגשת כלים כמו ChatGPT, DALL-E 3 ו-Midjourney, התבררה עוצמת הבינה המלאכותית במתן מענה יצירתי חזותי למגוון רחב של תחומים וביניהם תחומי הצילום והוידאו.

מטרת תוכנית הלימודים היא לחשוף את הסטודנטים.יות לסביבות עבודה המבוססות על בינה מלאכותית גנרטיבית, כגון Midjourney, ChatGPT, וללמד אותם.ן כיצד לשלב כלים אלו באופן יעיל בעבודתם היומיומית. בקורס קצר זה ילמדו הסטודנטים אלו כלי AI קיימים בשוק וכיצד להשתמש בהם כדי לשדרג את העבודה של הצלמים, א.נשי הוידאו, א.נשי הקולנוע והאמנים והאמניות. כלים אלו באים לשדרג את עבודתם ומעניקים אפשרויות והזדמנויות חדשות.

ניתן כיום להיעזר בכלים מתקדמים של בינה מלאכותית כדי לשפר ולהאיץ תהליכי עבודה. כלים אלו מאפשרים יצירה של תוצרים מגוונים על בסיס קלט ויזואלי או טקסטואלי נתון.

קורס זה יסייע לך לשלוט באומנות הצילום והיצירה בבינה מלאכותית. בעזרת הקורס הזה, תלמד.י לשלב מצלמות, עדשות, טכניקות תאורה ואלמנטים סגנוניים מקצועיים. במהלך הקורס נכסה רשימה ארוכה של סגנונות צילום, זוויות צילום, סוגי צילומים, תאורה, שמות במאים וצלמים, נושאים או סגנונות אומנות וחומרים שונים – מוכנים לשילוב בפרומפטים אותם ניצור בסביבות השונות.

הקורס מכיל המלצות, דוגמאות וטיפים מעשיים רבים בנושא צילום ואמנות בעזרת בינה מלאכותית.

מטרת הקורס היא לחשוף את המשתתפים לפוטנציאל הגלום בשילוב כלים אלו בעבודתם, ולאפשר שיפור וייעול משמעותיים של תהליכי העבודה

נושאי הקורס:

הכרת הפוטנציאל והמגבלות של כלים מבוססי בינה מלאכותית – נלמד להעריך באופן ביקורתי את יכולות הכלים השונים, יתרונותיהם וחסרונותיהם בהשוואה לעבודה ידנית.

הקורס יתקיים בזום ימי חמישי בין השעות 17:30-20:30.

דימוי: אדוארדו מיטלמן

סילבוס הקורס

אדוארדו מיטלמן.

מעצב עם התמחות במיתוג, עיצוב למדיה דיגיטלית ועיצוב בעזרת סביבות של בינה מלאכותית.

בוגר‭ ‬האקדמיה‭ ‬לחינוך‭ ‬ועיצוב‭ ‬ויצו‭ ‬חיפה‭ ‬ומעצב‭ ‬פעיל‭ ‬מאז‭ ‬.1997‭ ‬בעלים של חברת מיתוג ועיצוב Stratigo.
ב 24 ‬השנים‭ ‬האחרונות‭ ‬מרצה‭ ‬לעיצוב‭ ‬מולטי‭-‬דיסיפלינרי‭ ,‬מדיה‭ ‬אינטראקטיבית‭,‬ עיצוב‭ ‬תקשורת‭ ‬חזותית‭ ‬מתקדמת‭ ,‬ו‭- ‬עולמות‭ ‬ה‭ ‬UX, UI , AI‭ ‬בביתה״ס לעיצוב של אוניברסיטת‭ ‬חיפה‭ ‬ובעבר‭ ‬בשנקר‭.‬

זוכה‭ ‬3‭ ‬פעמים‭ ‬ברציפות‭ ‬בפרס‭ ‬היוקרתי‭ ‬לעיצוב‭ ‬מטעם‭ ‬‮"‬קרן‭ ‬שרת‮"‬‭.‬ זוכה‭ ‬ב‭ ‬14‭ ‬פרסי‭ ‬עיצוב‭ ‬יוקרתיים‭ ‬בארץ‭ ‬ובעולם.

קהל יעד, דרישות ותנאי קבלה

הקורס מיועד לצלמים, עורכות וידאו, תסריטאים, אמניות ולכל מי שעולם זה  ובינה מלאכותית מסקרן.נת אותו.ה

• עולם הבינה המלאכותית – רקע, הזדמנויות, אתגרים, מצב נוכחי.
  • סקירה – מה צלמים / במאיות / עורכי וידאו /אמניות יוצרים היום בעזרת כלי בינה מלאכותית? השפעות הבינה המלאכותית על עולם הצילום / וידאו / תסריטאות / אמנות.
2 20.06.24 סביבות טקסט > טקסט – ChatGPT, Google Bard, Bing
היכרות עם סביבות טקסט >> טקסט (סביבות של שפה). שימושים בתהליכי מחקר ועבודה בעולם החדש. פתרונות יצירתיים לאתגרים, כתיבת תוכנית עסקית כתיבת תוכן עבור רשתות חברתיות, אתרים, בלוגים ועוד.

4 04.07.24 עבודה עם מידג׳רני – חלק 2
5 11.07.24 הרצאת אורח – איתי ליפשיץ. צלם, המשלב כלי בינה מלאכותית בתהליך היצירה שלו.

מסירת פרטי הקשר מהווה אישור לקבלת תוכן מערכתי ושיווקי

צילום בעזרת AI – לצלמים ועורכות וידאו בחיפה שעות פעילות
מסירת פרטי הקשר מהווה אישור לקבלת תוכן מערכתי ושיווקי

הירשמו לעדכונים