חדשות, עדכונים ודברים שאהבנו

ויויאן גורדון – השופטת ששלפה מכחול

ויויאן מרלה גורדון היא ההוכחה לכך שאף פעם לא מאוחר להתחיל לרדוף אחרי החלומות שלך.

היא נולדה לפני כשישה עשורים בשיקגו, אילינוי. עוד בצעירותה גילתה התעניינות וחיבה עזה לתחומי האמנות. ככל שהתעסקה בהם יותר, כך התעצם החשק שלה להיות אמנית. ויויאן הייתה ילדה, ובהמשך גם נערה – חכמה, רהוטה, חדה וכשרונית. ההורים צפו לה עתיד מזהיר, אך לא תמכו ברעיון של לימודי אמנות, כך שמהר מאוד החלה ללמוד בבית הספר למשפטים באוניברסיטת נורת'ווסטרן, שם סיימה תואר שלישי, Ph.D.
בשנות ה- 40 לחייה הפכה ויויאן גורדון לשופטת, וכיהנה בתפקידה במשך 23 שנה(!).

לפני שנים אחדות, לאחר שעלתה ארצה, נתקלה ויויאן בפרסום של קורסי האמנות שלנו, ובהססנות רבה נרשמה לקורס רישום, ולאחר מכן המשיכה גם לקורס ציור. כיום, היא סיימה בהצלחה שלוש שנים בלימודי תעודה בעיצוב קרמי וממשיכה איתנו קדימה ללימוד ציור בצבעי שמן.

הנה הצצה קטנה לציורים של ויויאן, ממהלך הלימודים:

ארבע שנים בלבד לאחר ששבה לעסוק באמנות, הציגה ויויאן גורדון את תערוכת היחיד הראשונה שלה, בגלריה של ACCI – התאחדות עולי אמריקה וקנדה בישראל, אשר נפתחה בחודש יולי והוכיחה, שוב, שלאמנות אין גיל.

שתפו:

הירשמו לעדכונים

הירשמו לרשימת התפוצה של בצלאל לימודי חוץ והמשך, לקבלת חדשות, עדכונים והצעות ייחודיות למנויי הניוזלטר שלנו